Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία για τα τυποποιημένα παγωτά

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ
ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΟΘΩΝΟΣ 10 – ΤΚ 10557
ΤΗΛ. 210 3229500 FAX: 210 3214367
E-mail: eekpa@otenet.gr


Αθήνα, 8 Μαρτίου 2011
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάδελφοι, όπως οι περισσότεροι από εσάς θα γνωρίζετε στην ελληνικά αγορά του παγωτού, απέμειναν μόνο οι δύο μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, με ότι φυσικά αυτό συνεπάγεται.
Ο τέλειος συντονισμός των δύο ανωτέρω εταιρειών φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Ταυτόχρονα και με καθυστέρηση δύο μηνών από την έως σήμερα έναρξη της νέας σεζόν πώλησης παγωτού, συντονίστηκαν τόσο στη διαμόρφωση των τιμών χονδρικής και λιανικής πώλησης όσο και, το σπουδαιότερο, στην μείωση των παροχών στο ήμισυ των περσινών.
Συνάδελφοι, αν δεν αντισταθούμε τώρα στις αχόρταγες ορέξεις των δύο εταιρειών παγωτού του χρόνου θα αντιμετωπίσουμε, όσοι από εμάς απομείνουν, αυτά που αντιμετωπίζουμε σήμερα με τα τσιγάρα, εφημερίδες, τηλεκάρτες και τα λοιπά.
Η απόφαση της Ομοσπονδίας μας είναι: κανείς συνάδελφος να μην αποδεχτεί καμία μείωση των παροχών που είχε πέρσι και να είναι σε επικοινωνία με την Ομοσπονδία μας για συνεχή ενημέρωση στην εξέλιξη του προβλήματος που ξαφνικά ενέσκηψε στο και πέντε της έναρξης της νέας σεζόν πώλησης παγωτού.
Υπενθυμίζουμε σε όλους σας, ότι οι εταιρείες παγωτών δεν μπορούν να επιβάλλουν ούτε ενδεικτικές ούτε προτεινόμενες λιανικές τιμές πώλησης. Την λιανική τιμή πώλησης παγωτού την διαμορφώνει ελεύθερα ο περιπτερούχος, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης του.

Με τιμή,
Για το Δ.Σ.,

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Πλακόπουλος 
Ο Γενικός Γραμματέας Θεόδωρος Μάλλιος
www.greekkiosk.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ