Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΣΩΜΑΤΕΙΩ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ & ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ


ΣΩΜΑΤΕΙΩ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ & ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΕΔΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΗΣΤΑΣΕΩΣ 176
ΤΗΛ 2810330622 6970251099 meil som.periptero@yahoo.gr

Συνάδελφοι,
......Οι αγώνες που 11 μήνες κάνουμε για το ποσοστό θεσμοθετήσεως 8,2% στα τσιγάρα…. μας έφερε αντιμέτωπους με νόμους που αγνοούσαμε.
Η Κρήτη πρωτοστάτησε και πάντα ήταν ένα βήμα μπροστά σε όλους τους αγώνες, έτσι και τώρα θα πάμε μπροστά πολεμώντας παράνομους νόμους και νομοθεσίες, είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε τους μηχανισμούς που έχουν στήσει καπνοβιομηχανίες – πολυεθνικές με τη συνοχή υπουργείων.
Οι διαπλοκές με υπουργεία και πολυεθνικές μας έκαναν να αναθεωρήσουμε κανόνες που πρέπει να τηρήσουμε .
1] Δεν ακούμε καπνοβιομηχανίες και τα παπαγαλάκια τους [ επιθεωρητές , χονδρέμπορους , διακινητές τσιγάρων κ.λ.π ] .
2]Να έχουμε στα σημεία μας έγγραφα για την ελεύθερη αγορά , γενικά νόμους τις Ε.Ε και αποφάσεις Ε.Ε που καταδικάζουν καπνοβιομηχανίες .
3] Τα σωματεία είναι υποχρεωμένα σφραγίδας η μη, να έχουν αυτά τα έγγραφα και να τα προμηθεύουν στους περιπτερούχους και καπνοπώλες.
[ Υποχρεωμένα από την άποψη ηθικής, απέναντι στον συνάδελφο και συνάνθρωπο μας .] Αν όποιος συνάδελφος έχει πρόβλημα, το σωματείο Κρήτης θα σας προμηθεύσει ότι χρειάζεται για να έχετε το βιώσιμο ποσοστό σας . Τα μικροπροβλήματα που θα αντιμετωπίζομαι θα ξεπερνιούνται με την πληροφόρηση μεταξύ μας.
Συνάδελφοι όπως υπάρχει τρόπος για άνανδρη παραπληροφόρηση και διαφθορά αλλά και εκμετάλλευσης στης επιχείρησης μας , έτσι υπάρχει και ο τρόπος για την αντιμετώπιση τους.
Η λεπτομέρειες που Ίδη συζητάμε με δικηγόρους και δημόσιες υπηρεσίες για τα έγγραφα που πρέπει να έχουμε, όπως και με τη τρόπο θα αναγράφεται η τελική τιμή στο πακέτο θα φέρουν το θεμιτό αποτέλεσμα .

                                 Η πρόεδρος                                                Γ. Γραμματέας
                                Χαιρέτη Ελένη                                           Καλογεράκης Εμμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ