Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ 8% EΠΙ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΚΑΠΝΙΚΩΝ

Εμπρός Λοιπόν Κύριε Κουσελά – Τολμήστε.

 
Αξιότιμε κύριε Κουσελά ,
Ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι η μείωση του αναλογικού φόρου 2% που κάνατε υπέρ του λιανεμπορίου ,δεν πέρασε στον κλάδο μας. Εξαπατηθήκατε και εσείς από τις καπνοβιομηχανίες και ο χρόνος που τους είχατε δώσει για να ομαλοποιηθεί η αγορά ,και ειδικότερα η διανομή καπνικών στην Ελλάδα, έχει λήξει τέλος Ιανουαρίου 2011.
Οι μάσκες έπεσαν και τα ψέματα από όλους τελείωσαν .
Τα εκατομμύρια ευρώ που αφήσατε να τα διαχειριστούν οι καπνοβιομηχανίες (διότι περί εκατομμυρίων ευρώ πρόκειται από το 2% της μείωσης του αναλογικού φόρου),οι μεγάλοι «λύκοι» την μερίδα του λέοντος την κρατήσανε για αυτούς ,ώστε να αυξήσουν την κερδοφορία τους εις βάρος της επιβίωσης του λιανεμπορίου καπνικών.
Είστε υπεύθυνος και υπόλογος εσείς προσωπικά και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να διορθώσετε ΑΜΕΣΑ το πρόβλημα, προχωρώντας σε νομοθετική παρέμβαση υπέρ του λιανεμπορίου καπνικών.
Τέλος το παρασκήνιο , η ανακολουθία ,η κοροΐδία και τέρμα οι δικαιολογίες περί πιέσων των μεγάλων.
Αναμένουμε άμεσα τα λόγια σας και οι υποσχέσεις σας να γίνουν πράξη.

Παρακολουθήστε την συνένετευξη του Υφυπουργου Οικονομικών κου. Κουσελά Δημήτριου,  στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" με το Βασίλη Λυριτζή και το Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΙ την 05 Ιανουαρίου 2011.
Η ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....52.20......

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ