Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! Το Σωματείο θα προβεί στις εξής κινήσεις.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ & ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Αριθ. Πρωτ: 57
Ημερομηνία:9/8/2011
ΕΔΡΑ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 176 ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗΣ
ΤΗΛ- FAX: 2810 330622 ΚΙΝ:6970 251099
E-mail: som.periptero@yahoo.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας έχουμε ενημερώσει με ανακοινώσεις από το σωματείο μας, με ημερομηνίες 13/7/2011 και 28/07/2011, όσο αφορά την νέα φορολογία, την μείωση των ποσοστών μας και την αύξηση των τιμών.

Διαπιστώσαμε εμείς αλλά και εσείς με τις παραπάνω ενημερώσεις ότι ακολούθησαν την γραμμή αυτή κι άλλες εταιρείες.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

Το Σωματείο θα προβεί στις εξής κινήσεις. Θα ενημερώσει όλα τα μέλη του πόρτα –πόρτα, με προσωπική επαφή μαζί σας, για το πια σήματα θα φύγουν ή θα παραμείνουν στα ράφια μας. Η κατάλληλη στιγμή για να συμβεί αυτό είναι εντός 10 ημερών, αν το αφήσουμε να μακροχρονίσει δεν θα διαθέτουμε κεφάλαιο (χρήματα) πλέον να αγοράσουμε με νέες τιμές.
Συνάδελφοι, όλοι μας έχουμε κατανοήσει ότι εταιρείες και κράτος βασίζονται στην θερινή περίοδο για να περάσει η όποια στρατηγική τους με θύματα πάντα εμάς.

Τα κεντρικά σημεία των πόλεων της Κρήτης είναι αυτά που θα δώσουν λύση (μάθημα) σε καπνοβιομηχανίες και κράτος, Ούτως η άλλος τα περιφερειακά σημεία φυτοζωούν, δεν έχουν τσιγάρα στα ράφια τους, δεν αγοράζουν, δεν πωλούν.

Η στρατηγική των εταιρειών ξεκινάει ως εξής: Πριν το νέο φόρο κερδίζαμε σε κάποια κερδοφόρα σήματα 0,10 έως 0,12 λεπτά και με τον νέο φόρο μας κατέβασαν στα 0,05 έως 0,08 λεπτά και σε κάποια σήματα μη κερδοφόρα παρέμειναν στα 0,10 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο εμείς φοβούμενοι μην μας ρίξουν κι άλλο το ποσοστό, αλλά ακόμα και να μείνει στάσιμο. Εκμεταλλεύονται αυτό το φόβο μας και το γεγονός ότι χάνουμε ποσοστό. Κάνουν πρόταση στο υπουργείο όσο αφορά τον πάγιο φόρο για να έρθουμε ξανά στα επίπεδα ποσοστού μας και να κερδίζουμε ξανά 0,10 έως 0,12 λεπτά και εμείς υποτίθεται να είμαστε ικανοποιημένοι. Παίζουν με την ψυχολογία μας!!!

Ο Αγώνας συνεχίζεται!!!!!
Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ο ένας τον άλλο!!!!

Mε εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

Χαιρέτη Ελένη Γιαννόπουλος Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ