Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

Διεκδίκηση ΤΩΡΑ!!!

Συνάδελφοι,
Επιτέλους, τα πρώτα βήματα για την ενότητα του κλάδου έγιναν, δίνοντας μια νότα ή μάλλον νότες αισιοδοξίας για κοινή πάλη και επιβίωση του κλάδου μας.
Ωστόσο χρειάζεται επαγρύπνηση και εγρήγορση, διότι οι προσπάθειες για εκ’ νέου διάσπαση και τον πολυκερματισμό του κλάδου μας καραδοκεί, όπως πάντα και ποικιλότροπος!!!
Θα πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και με στόχευση, για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Η προσπάθεια θα πρέπει να θεωρείτε κοινή και επιβαρύνεται ο καθένας ξεχωριστά να πείσει τον γείτονα συνάδελφό του και αυτός τον παραπάνω κ.ο.κ., ώστε να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
Το μπορούμε, έχουμε τη δύναμη, όταν όλοι μαζί είμαστε μια τεράστια δύναμη που μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε το δικό μας αύριο.
Οι εταιρείες για πολλοστή φορά έδειξαν στην πράξη, (με την τιμολογιακή τους πολιτική) πως εννοούν την πολύ- προβαλλόμενη λέξη “συνεργάτες”!!!
Συνάδελφοι μια παλιά ρύση λέει «πως αν δεν κλάψει το παιδί, δεν το ταΐζει η μάνα»
Έφτασε η ώρα, όχι για να κλάψουμε, αλλά να απαιτήσουμε το αυτονόητο που δεν είναι άλλο από την επιβίωσή μας τόσο ως επαγγελματίες όσο και ως οικογενειάρχες και μέλη αυτής της κοινωνίας.
Σήμερα συντάσσεται και σχετική ανακοίνωση η οποία από αύριο θα μοιραστεί σε Αθήνα και Πειραιά όπου θα καλεί όλους τους καπνοπώλες και δώσουμε από κοινού αυτή τη “μάχη”. Μάχη που είδη έχουν ξεκινήσει πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα και που δεν είναι άλλη, από το “πετάξουμε” από τα ράφια μας τα ασύμφορα σήματα τσιγάρων, όταν το περιθώριο κέρδος είναι τέτοιο που μας εξευτελίζει τόσο ως επαγγελματίες όσο και ως προσωπικότητες, πέραν του ότι μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε βέβαιο λουκέτο, όπως τόσους συναδέλφους από την αρχή του καπνικού ζητήματος.
Χθες, σε κοινή σύσκεψη όλων των Σωματείων ανά την Ελλάδα πλην της Αθήνας που “έλαμψε δια της απουσία του” ορίστηκε συντονιστική επιτροπή για τον καλύτεροι δυνατό συντονισμό και διεκδίκηση λύσης.
Σωματείο, δεν είναι η διοίκηση αυτού, αλλά όλοι μαζί εμείς, γι’ αυτό χωρίς προσχήματα θα πρέπει να αγωνιστούμε από κοινού ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΚΑΠΝΟΠΩΛΕΣ, αν θέλουμε να είμαστε καπνοπώλες και αύριο!!!
ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΎΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!
ΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΧΑΣΑΜΕ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠ’ ΟΤΙ ΕΊΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ 25ΑΡΙΑ ΠΑΚΕΤΑ.
Φυσικά ενημερώνουμε τους πελάτες μας, οι οποίοι ήδη δείχνουν κατανόηση όταν βλέπουν καθημερινά να κλείνουν περίπτερα, όταν έχουμε εναλλακτικές προτάσεις.
peripterades.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ