Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Αυτά είναι τα νέα Ξυστό!

Του Νίκου Χρυσικόπουλου

Έτοιμα προς διάθεση στο κοινό είναι τα νέα Ξυστό που μετονομάστηκαν σε “Σκράτς”. Έχουν εκτυπωθεί, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Capital.gr, έχουν αρχίσει να παραλαμβάνονται από πράκτορες και λαχειοπώλες ανά την Ελλάδα και, τελικώς, από την Παρασκευή οι πελάτες θα μπορούν να τα αγοράζουν και να δοκιμάζουν την τύχη τους. 


Τα νέα στιγμιαία Λαχεία θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερις τύπους: τα «Τυχερά φλουριά» (κόστους 1 ευρώ και με μεγάλο βραβείο 10 χιλ. ευρώ), τα «Μετρητά 24 καρατιών” (κόστος αγοράς 2 ευρώ και με μεγάλο βραβείο 100 χιλ. ευρώ), τα «Μαγικά κεράσια» (κόστους 3 ευρώ, με 12 ευκαιρίες νίκης, που μοιράζει περισσότερα από 5 εκατ.ευρώ σε ποσά από 50 ευρώ και πάνω) και τα «Σμαραγδένια εφτάρια» (κόστους 5 ευρώ, με 12 ευκαιρίες νίκης, που μοιράζει πάνω από 50 εκατ.ευρώ και μεγάλο βραβείο 500 χιλ. ευρώ).


Ήδη σε κάποια πρακτορεία που έχουν παραλάβει τα Σκρατς το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων ήταν έντονο για τα νέα λαχεία, κάτι που δικαιολογείται και από την 11χρονη “απουσία” τους από την εγχώρια αγορά τυχερών παιχνιδιών.


Αρχικά, τα Σκρατς θα διατίθεται και πάλι από τα πρακτορεία, τους λαχειοπώλες και κάποια επιπλέον σημεία πώλησης, όπως και στο παρελθόν, δηλαδή από περίπτερα και καταστήματα ψιλικών.







Πηγή:capital.gr


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ