Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Αποτελέσματα συνάντησης με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου όσον αφορά ποσοστό κέρδους για την Κινητή Τηλεφωνία στο Λιανεμπόριο

Δελτίο Τύπου: Αποτελέσματα συνάντησης με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου όσον αφορά ποσοστό κέρδους για την Κινητή Τηλεφωνία στο Λιανεμπόριο
Σήμερα σε πολύ θετικό κλίμα έγινε η συνάντηση στο αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης της αντιπροσωπίας τους Δ.Σ του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής με το Γενικό Γ ραμματέα Εμπορίου κ. Στέφανο Κομνηνό, Υπηρεσιακά Στελέχη, καθώς και με εκπροσώπους από την ΕΕΤΤ και την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Στην 2ωρη συνάντηση αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι λεπτομέρειες και οι παράμετροι του συγκεκριμένου θέματος και εδόθησαν οι κατάλληλες οδηγίες προς το Προεδρείο του Συνδικάτου από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου.
Ειδικότερα ο Νομικός Σύμβουλος του Συνδικάτου κος. Ευάγγελος Παπαγιάννης θα αποστείλει καταγγελία προς την ΕΕΤΤ με συγκεκριμένο περιεχόμενο στο οποίο συμφώνησε και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου κος. Κομνηνός.

Η συγκεκριμένη καταγγελία θα κοινοποιηθεί και στο Υπουργείο Οικονομικών και σε όποια άλλη Αρμόδια Αρχή ώστε να ικανοποιηθεί το αρχικό μας αίτημα για αύξηση Ποσοστών Κέρδους στην Κινητή Τηλεφωνία.
Όσο δε αφορά την ατομική πρωτοβουλία του συναδέλφου μας κ. Νίκου Παλαιογιάννη οι απαντήσεις που στείλανε οι Εταιρείες Τηλεπικοινωνιών προς αυτόν, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου δεν τις κάνει αποδεκτές.
Για οτιδήποτε εξελίξεις υπάρχουν θα γίνει άμεση ενημέρωση,
Για το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ