Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ο Αγώνας Συνεχίζεται από την Ελένη Χαιρέτη, Το έγραψε Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Συνάδελφοι,
Ελένη ΧαιρέτηΣας υπενθυμίζουμε την προσπάθεια που κάναμε από τις  αρχές  Φεβρουαρίου το 2011 πιέζοντας Υπουργείο Οικονομικών και Υπουργείο Ανταγωνιστικότητας  και εμπορίου, για τα ποσοστά των τσιγάρων αλλά και για το πόσο άδικα φερθήκαν και φέρονται τα υπουργεία και οι καπνοβιομηχανίες. Μετά από προσπάθειες του 2009 και 2010 που αν θυμάστε είχαμε κατεβάσει τσιγάρα από τα ράφια μας.  Την 1η φορά η επιτυχία ήταν  της τάξεως του 100% και μετά σε όλη την Κρήτη.
Δημοσιεύουμε τα έγγραφα που κατατέθηκαν  με αρ. πρωτ. 33 και ημερομηνία: 7/2/2011. Όταν  θα διαβάζεται για το 0,10 σταθείτε στο σημείο όπου ζητάμε μη αναγραφόμενη τιμή υπό όρους. Όπως είναι σε όλη την Ευρώπη. ΑΝ δεν τους ταρακουνήσουμε θα μας εξαθλιώσουν, που ήδη έχουν ξεκινήσει και το κάνουν.   
Αγαπητοί Συνάδελφοι θα σταματήσουμε εκεί; Η Άποψη πολλών και η συνέχιση του αγώνα είναι η εξής: Πρέπει να κατέβουν τσιγάρα από τα ράφια, να μην αγοράζουμε να μην πωλούμε ανά βδομάδα τουλάχιστον 2 εταιρείες. Την 1η Εβδομάδα να κατεβάσουμε Νο 1 και Νο2 εταιρείες, τα φθηνά τσιγάρα. Την επόμενη εβδομάδα το ίδιο. Μπορούμε να επιλέξουμε 2 σήματα κάθε εβδομάδα ή αν θέλουμε μπορούμε να επιλέξουμε και περισσότερα σήματα. Όμως πόσοι θα ακολουθήσουν από εσάς Συνάδελφοί; Πόσοι θα σταματήσουν να βλέπουν τον ανταγωνισμό μεταξύ τους; Πότε θα αρχίσουμε  να βλέπουμε το πρόβλημα του διπλανού και του απέναντι.  Γιατί μόνο όταν δούμε το πρόβλημα του διπλανού μας τότε θα καταλάβουμε και το δικό μας πρόβλημα. Ως πότε θα είναι δικές μας οι επιχειρήσεις, ήδη υπάρχουν εταιρείες περιπτέρων και ψιλικών και από εκεί που αυτοί ήταν αφεντικά όταν τα είχαν, έγιναν υπάλληλοι. Ήδη νέοι φόροι αρχίζουν και μπαίνουν σε κάποια σήματα. Το είδατε συνάδελφοί;
Τι θα αλλάξει από 1η Ιουλίου; Τι περιμένουμε; Πάλι τα ψίχουλα τους;
Όχι Συνάδελφοι, θα αγωνιστούμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ