Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Το Ψέμα Έχει Κοντά Ποδάρια Για Τους Νενέκους Ψευτοσυνδικαλιστές Και Για Το Ιερατείο Της Διαπλοκής Καπνοβιομηχανιών Και Λοιπών Συμφερόντων

Το Ψέμα Έχει Κοντά Ποδάρια Για Τους Νενέκους Ψευτοσυνδικαλιστές Και Για Το Ιερατείο Της Διαπλοκής Καπνοβιομηχανιών Και Λοιπών ΣυμφερόντωνΗ ιστορία επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά μέσα σε μια τετραετία!!!
Τρίβουν τα χέρια τους οι καπνοβιομηχανίες που μπόρεσαν, εκμεταλλευόμενοι τις «δημόσιες σχέσεις» με Υπουργεία και εγκάθετους διαφόρων επιπέδων σε καίρια πόστα μέσα σε αυτά και όχι μόνο, να επιβάλλουν τα σχέδια τους για την εξαφάνιση των Περιπτερούχων – Καπνοπωλών.
Περάσανε μέσα σε μια βραδιά, με δύο πολυνομοσχέδια
, (Υπουργείο Ανάπτυξης, Εσωτερικών, Οικονομικών) όλα τα «κενά» που υπήρχαν στον Νόμο 4093/12 ώστε να ολοκληρώσουν στην Ελλάδα το προσχεδιασμένο εγκληματικό τους σχέδιο.
Για ακόμη μια φορά χρησιμοποιήσανε τους ίδιους θεσμικούς αχυράνθρωπους με την ίδια μέθοδο. Η μόνη διαφορά ήταν τα πρόσωπα.
Οι μεγάλες καπνοβιομηχανίες με το πρόσχημα της δήθεν ανάπτυξης, κάνανε τρικούβερτο γλέντι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας  αφού πέτυχαν το σκοπό τους.
Εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο διότι έχουν «χεσμένη τη φωλιά τους», ξέρουν τι έχουν κάνει στο παρασκήνιο και γι’ αυτό το λόγο σιωπούν.
Βάλανε τους ανεγκέφαλους γνωστούς-αγνώστους ψευτοσυνδικαλιστές να γράφουν στο Facebook παπαρολογίες για προβατοπεριπτεράδες.
Δώσανε «τυράκι» βάζοντας τον κ. Μιχελάκη να αλλάξει την τροπολογία του άρθρου 78 όσον αφορά τους αναπήρους, διότι ξεσηκώθηκαν ακόμη και οι πέτρες εναντίον τους.
Οι λεπτομέρειες του τι φτιάξανε στο παρασκήνιο όλα αυτά τα ερπετά, είναι γνωστές στο Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής και φυσικά όλα τα στοιχεία θα αποτελέσουν μέρος του φακέλου που θα κατατεθεί στο Συμβούλιο Επικρατείας, Ευρωπαϊκή Ένωση, Π.Ο.Υ., για την αντισυνταγματικότητα του Νόμου 4093/12.
Μια λεπτομέρεια θα αναφέρουμε προς το παρόν…
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέθεσε την Πρόταση Νόμου στην Βουλή που καθ’ υπαγόρευση ανόμων συμφερόντων του είχε προταθεί, διότι εγκαίρως αντιληφθεί ότι έγινε προσπάθεια να εξαπατηθεί ως προς την αντισυνταγματικότητα της συγκεκριμένης πρότασης.
Το οπτικοακουστικό υλικό της Βουλής, που αφορά την συζήτηση από Βουλευτές για τα περίπτερα, αποδεικνύει περίτρανα βάσει της τοποθέτησης όλων, ότι ο Νόμος 4093/12 είναι αντισυνταγματικός σε πολλές διατάξεις.
Το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, συνεπή χρόνια τώρα σε καθαρές και σωστές προτάσεις, θα αγωνιστεί μέχρι τέλους ώστε το δίκαιο να λάμψει σε όλους αυτούς που απεργάστηκαν να διαλύσουν το Εθνικό Δίκτυο Είσπραξης Εμμέσων Φόρων Υπέρ Ελληνικού Δημοσίου και να επανέλθει στη σωστή του βάση.
Δεν θα συναινέσουμε ΠΟΤΕ σε εταιρικά συμφέροντα πολυεθνικών εταιρειών να καταστρέφουν την Πατρίδα μας στο βωμό του πρόσκαιρου κέρδους.
Δεν θα επιτρέψουμε ΠΟΤΕ σε εγκάθετους, σε όποια βαθμίδα και αν βρίσκονται, σε πολιτικό ή άλλο επίπεδο να κάνουν την Ελλάδα «πειραματόζωο» με το έτσι θέλω.
Η απελευθέρωση καπνικών μόνο στην Ελλάδα, είναι παγκόσμιο φαινόμενο για λόγους δημοσίου συμφέροντος και υγείας.
ΣήμεραΣήμερα δημοσιεύουμε αυτούσιο όλο το άρθρο 78, όπως το κατέθεσε ο κ. ΜΙχελάκης καθώς και τις τροποποιήσεις που γίνανε επί αυτού (νυν 76), ώστε όλος ο κόσμος να δει την προχειρότητα του πως αντιμετωπίζονται θέματα μείζονος σημασίας.














Γιώργος Δούκας
Πηγή: www.synepeka.gr www.spekamila.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ