Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Δολοφονικός Εναγκαλισμός Πολιτικών με Καπνοβιομηχανίες σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και Περιπτερούχων - Καπνοπωλών

Δολοφονικός Εναγκαλισμός Πολιτικών με Καπνοβιομηχανίες σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και Περιπτερούχων - ΚαπνοπωλώνΦωνάζουμε χρόνια τώρα για αυτόν τον δολοφονικό εναγκαλισμό, την παραπλάνηση της κοινής γνώμης από τους Πολιτικούς για όλα αυτά που κάνετε ηθελημένα σε βάρος του Ελληνικού δημοσίου, του κλάδου
των περιπτερούχων – καπνοπωλών πριμοδοτώντας με αποφάσεις σας το λαθρεμπόριο.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποκαλύψουμε πρόσωπα - πράγματα και αποφάσεις τις ευρωπαϊκής ένωσης που εσείς ως πολ ιτικά κρατούντες καταστρατηγείτε στην Ελλάδα.
Οι πολιτικές ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και όλων των βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου είναι τεράστιες.
Επισημάναμε τις τελευταίες μέρες σε όσα ΜΜΕ μας έδωσαν φωνή για να τοποθετηθούμε για αυτή την τελευταία επικοινωνιακή απάτη σας όσο αφορά τα 25 ευρώ του ΕΟΠΥΥ και δήθεν ότι με 0,05 ευρώ θα λυθεί το πρόβλημα πολλαπλάσια έσοδα θα χαθούν από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και εις βάρους του ελληνικού δημοσίου με τη συγκεκριμένη τροπολογία που με τη μορφή κατεπείγοντος καταθέσατε σήμερα στη βουλή.
Είχαμε πει ότι δεν μπορεί να υπάρξει ξεχωριστός φόρος υπέρ ΕΟΠΥΥ και τα γεγονότα μας επιβεβαιώνουν. Το μόνο που μπορούσατε να κάνετε ήταν γενική αύξηση φορολογίας καπνού η οποία θα καταστρέψει εντελώς τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου.
Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους.
• αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης των βιομηχανοποιημένων καπνών (με εξαίρεση τα πούρα και τα πουράκια): α) αύξηση του πάγιου φόρου των τσιγάρων από τα 80 στα 82,50 ευρώ ανά φορολογική μονάδα (1.000 τεμάχια) και αντιστοίχως του ειδικού φόρου κατανάλωσης από τα 115 στα 117,5 ευρώ ανά φορολογική μονάδα. β) αύξηση του συντελεστή του ειδικού φόρου κατανάλωσης που επιβάλλεται στο λεπτοκομμένο καπνό για την κατασκευή χειροποίητων τσιγάρων και στα άλλα καπνά για κάπνισμα, από τα 153 στα 155,5 ευρώ ανά χιλιόγραμμο καθαρού βάρους.
Οι καπνοβιομηχανίες σιωπούν και υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για αυτό. Επιδερμικά και με ανώνυμες πληροφορίες από στελέχη καπνοβιομηχανιών οι δημοσιογράφοι για το θεαθήναι έκανα μερικά δημοσιεύματα με χλιαρό ύφος. Γιατί? Τους ευνοεί αυτή η κατάσταση ή δεν τους νοιάζει καθόλου? Έτσι και αλλιώς έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι επάνω τους έτσι ωστε να μοιράσουν αποφορολογημένη τιμή στο λιανεμπόριο των καπνικών, ψίχουλα και αυτοί να κρατήσουν την μερίδα του λέοντος.
Γιατί ταυτόχρονα με αυτήν την κίνηση το υπουργείο οικονομικών δεν κατέβασε και τροπολογία ο κ. Στουρνάρας για θεσμική κατοχύρωση ποσοστών του λιανεμπορίου.
Πόσο πειθήνιο όργανο άνομων συμφερόντων και αναλγησίας είσαστε κ. Στουρναρα ?
Γιατί δεν κάνατε εσωτερική διευθέτηση και διαχείριση του ζητήματος των 25 ευρώ υπέρ ΕΟΠΥΥ με μία απλή υπουργική απόφαση από τα νυν έσοδα του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης να δίδεται υπέρ αυτών το συγκεκριμένο ποσό που ζήτησε ο ιατρικός σύλλογος.
Γιατί υποσκάπτεται κ. Στουρνάρα ενόψει προεκλογικής περιόδου με τέτοιες αποφάσεις την Ελληνική Κυβέρνηση και τα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου?
Γιατί κ. Μπούρα ως Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου που είστε ενημερωμένος για όλα δεν επεμβαίνετε άμεσα ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για όλα αυτά που συμβαίνουν χρόνια τώρα στον κλάδο των περιπτερούχων καπνοπωλών?
Ως αντιπολίτευση υποστηρίζατε τα θέματα μας και όλοι οι βουλευτές επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ είχατε ταχθεί υπέρ της θεσμοθέτησης των ποσοστών κέρδους του λιανεμπορίου καπνικών. Τώρα γιατί σιωπάτε?
Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο?
κ. Στουρνάρα … είστε άξιος διάδοχος του προκατόχου σας κ. Παπακωνσταντινου και της ξαδέρφης του δικηγόρου πολυεθνικής καπνοβιομηχανίας που σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με την Ελληνική δικαιοσύνη λόγω λίστας Λαγκάρντ.
Ας μάθει λοιπόν ο ελληνικός λαός, όλοι οι συνάδελφοι μας αλλά και οι συνεργάτες μας τι ακριβώς κρύβεται πίσω από όλα αυτά και πόσο στρατηγικά μεθοδευμένα από ειδήμονες πτυχιούχους «βλαχογιαπηδες» όλων των ειδικοτήτων έχει στηθεί αυτό το χειρουργείο σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και του κλάδου των περιπτερούχων – καπνοπωλών.
Τι εστί λαθρεμπόριο και πόσο τα πλοκάμια του είναι παντού απλωμένα σε όλο το κόσμο διαβάστε άρθρο κόλαφο της Επίσημης Αρχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το λαθρεμπόριο τσιγάρων στην Ευρώπη: ποιος πραγματικά ωφελείται;
Philip Morris στην Ευρωπη καταδικασμενη για λαθρεμπορια στην Ελλαδα χορηγος Σ.Δ.Ο.Ε..!!!!
Διακανονισμός Philip Morris -Ε.Ε. για λαθρεμπόριο
Καταγγέλουν τη Philip Morris

Έπιασαν λαθραία παραγωγής ΣΕΚΑΠ

Χορηγός ΣΔΟΕ μήπως σημαίνει και εσωτερική πληροφόρηση ?
Εκπαιδευτικά σεμινάρια κατά του λαθρεμπορίου από την Παπαστράτος

Χονδρέμποροι Καπνικών - Σε μία νύχτα κάνατε νέο δίκτυο και καταστρέψατε επιχειρήσεις. Οδηγήσατε κόσμο στην ανεργία και δεν αφήσατε καμία επιλογή στους περιπτερούχους - καπνοπώλες εγκλωβιζοντας τους υποχρεωτικά σε έναν προμηθευτή ανάλογα την περιοχή που βρίσκονται. Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ακούει ή θα βγάλει απόφαση ως Πόντιος Πιλάτος μετά από 5 χρόνια?

Το αίμα τους να σας πνίξει αλήτες

Κόντρα πρατηριούχων τσιγάρων με τις καπνοβιομηχανίες

Το παρελθόν των καπνοβιομηχανιών δείχνει ξεκάθαρα ότι όλες οι μαφίες του κόσμου μπροστά τους είναι παρθεναγωγείο
Δολοφονίες , Εκβιασμοί Και Λαθρεμπόριο Από Καπνοβιομηχανίες

Παράνομα εργοστάσια παραγωγής καπνικών
Παράνομο εργοστάσιο τσιγάρων στη Φούρκα Χαλκιδικής
Ξεκίνησε η δίκη του κυκλώματος λαθρεμπορίας τσιγάρων της Χαλκιδικής
Κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων: Χλιδάτη ζωή και πιστολίδια

Ποτέ δεν απαντήθηκα τα ερωτηματικά ποιος προμήθευε με τόνους ακατέργαστου καπνού το συγκεκριμένο εργοστάσιο, ποιος παρείχε τεχνογνωσία, ποιος έδινε τα ειδικά χαρμάνια για παρασκευή του τσιγάρου Marlboro και ποιος προμήθευε με ειδικές ταινίες Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης τους συγκεκριμένους λαθρέμπορους.
Ποτέ δεν απαντήθηκαν τα ερωτήματα ποιοι βάλανε φωτιά στο εργοστάσιο καθώς και πόσες δολοφονίες έγιναν για αυτήν την υπόθεση και περάσανε στη δημοσιότητα στα ψιλά ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Διαφθορά Παντού

Κύκλωμα Τελωνείων Προφυλακισμένος τελωνειακός ζητά από το ΣτΕ να ακυρωθεί η απόλυση του για την απώλεια φορτίου λαθραίων τσιγάρων
Λαθρεμπόριο τσιγάρων: Στο κύκλωμα λιμενικοί και τελωνειακοί
Το κόλπο των «εξαγωγών» στο λαθρεμπόριο τσιγάρων
Αστυνομικός, λιμενικοί και ειδικοί φρουροί σε κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων

Σε διαθεσιμότητα ειδικός φρουρός για το κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων

Δείτε ειδικά το video για να καταλάβετε πιάς καπνοβιομηχανίας ήταν τα λαθραία

Αυτό είναι το κύκλωμα-μαμούθ με ειδικότητα στη λαθρεμπορία τσιγάρων

Διαβάστε τις επίσημες συμφωνίες και το συμβιβασμό που κάνανε οι καπνοβιομηχανίες με την OLAF και την ειδική επιτροπή της Ευρωπαικής Ένωσης όταν απεδείχθη η ανάμιξη των πολυεθνικών εταιρειών σε διεθνή κυκλώματα λαθρεμπορίας καπνικών
Το λαθρεμπόριο τσιγάρων
http://ec.europa.eu/anti_fraud/investigations/eu-revenue/japan_tobacco_2007_en.htm

Διαβάστε σκάνδαλα των καπνοβιομηχανιών σε όλα τα επίπεδα της Ευρωπαικής Ένωσης και πώς χρησιμοποιούν «αχυράνθρωπους» τοποθετόντας τους σε θέσεις κλειδιά ώστε να ελένχουν τα πάντα.
Έκθεση που διέρρευσε Dalligate της OLAF υπογραμμίζει πρέπει να τελειώσει ρόλο λομπίστα του καπνού ως ηθική ΕΕ σύμβουλος

Πώς ελέγχουν τους ψέυτο συνδικαλιστές του λιανεμπορίου καπνικών και τι μέθοδο χρησιμοποιούν για να εξαγοράζουν την σιωπή τους ή κατά το δοκούν ν α τους χρησιμοποιούν σε υπουργεία ή για προπαγάνδα ως παπαγαλάκια
Κλαδικά περιοδικά σημαίνει ελεγχόμενα σωματεία από καπνοβιομηχανίες

Διαβάστε μεθόδους που έχουν χρησιμοποίηση και ειδικές διατάξεις που έχουν περάσει για να εξαφανίσουν τους περιπτερούχους καπνοπώλες
Παρακμή ολκής με το "Πολυνομοσχέδιο PHILIP MORRIS" σε μια τελειωμένη χώρα"

Το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ειδών Ψιλικών Νομού Αττικής έχει καταθέσει σχετικό υπόμνημα με τις θέσεις του λιανεμπορίου καπνικών σε όλη την πολιτική ηγεσία του τόπου καθώς και έχει γνωστοποιήση προς όλο το ελληνικό κοινοβούλιο τα συγκεκριμένα προβλήματα που μας απασχολούν.
Το συγκεκριμένο υπόμνημα έγινε κατόπιν επιθυμίας του υφυπουργού οικονομικών κ. Μαυραγάννη σε συνάντηση που είχαμε μαζί του εντός της βουλής και όταν μαζί με τον νομικό μας σύμβουλο ενημερώναμε όλα τα πολιτικά κόμματα.
Υπόμνημα προς το Υπουργείο Οικονομικών

Η πάγια και σταθερή μας θέση είναι

Α) Θεσμοθέτηση ποσοστών λιανεμπορίου σε καπνικά – κάρτες κινητής τηλεφωνίας – τύπος
Β) Εφαρμογή των νόμων της Ευρωπαικής Ένωσης και των οδηγιών της παγκόσμιας οργάνωσης υγείας και ειδικότερα της Γνωμάτευσης Νομικού Συμβουλίου του Κράτους
Το ΝΣ του Κράτους έκρινε αντισυνταγματική την πώληση τσιγάρων από τα super market - ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ

Γ) Επίλυση θεσμικών θεμάτων που αφορούν τα περίπτερα – καπνοπωλία από το αρμόδιο υπουργείο εσωτερικών Υπόμνημα προς το Υπουργείο Εσωτερικών

Ενοψη προεκλογικής περιόδου ας ληφθούν έστω και τώρα σοβαρά υπόψιν από την Ελληνική Κυβέρνηση και από όλα τα Πολιτικά Κόμματα όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των περιπτερούχων – καπνοπωλών διότι θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε απόγνωση 100.000 άτομα που απασχολούντε με το συγκεκριμένο κλάδο άμεσα ή έμμεσα και δεν υπάρχει πλέον πολιτικός χρόνος ή άλλοθι άγνοιας από κανέναν.


Δεν πρέπει να υπάρξουν άλλες αυτοκτονίες διότι ο τέως πρόεδρος Κωνσταντίνος Κόγιας της ΟΠΚΕ και ΟΕΒΕΜ και αγωνιστής του κλάδου δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή διότι δεν άντεξε την τόση αδικία εις βάρος μας
Βρέθηκε απαγχονισμένος ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Κ. Κόγιας
Εμείς ως Δ.Σ. του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ειδών Ψιλικών Νομού Αττικής αλλά ο υπογράφων δεν θα διαλέξουμε αυτόν τον δρόμο αλλά θα αντισταθούμε μέχρι τέλους.

Ο αγώνας συνεχίζεται

Δούκας Γεώργιος
Πρόεδρος του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ειδών Ψιλικών Νομού Αττικής
Πηγή: www.synpeka.gr www.spekamila.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ