Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θεωρούμε ότι είναι προφανές από τη μέ
χρι τώρα παρουσία και πορεία της NOBACCO στο δύσκολο και πολυποίκιλο χώρο του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου ότι έχουμε εξ’ αρχής αποφασίσει να αντιμετωπίζουμε τις όποιες αναδυόμενες καταστάσεις με ιδιαίτερη προσοχή, σύνεση και επαγγελματισμό, με μοναδικό σκοπό την εδραίωση και διαρκή ενίσχυση της αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας και του αγοραστικού κοινού.

Ο χώρος του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου είναι εκ φύσεως δαιδαλώδης και η σχετική πληροφορία που ρέει μέσω του διαδικτύου είναι ακόμη πιο συγκεχυμένη. Παρόλα αυτά, προσπαθούμε και ενημερωνόμαστε τάχιστα και επακριβώς σχεδόν για το σύνολο των θεμάτων που αφορούν στο Ηλεκτρονικό Τσιγάρο. Αλλά δεν σταματάμε μόνο εκεί. Μέσω της συμμετοχής της NOBACCO σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα που αφορά στην ασφάλεια της χρήσης του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου, όχι απλά συνεχίζουμε να πληροφορούμαστε αλλά προβαίνουμε άμεσα σε στοχευμένες και συστηματικές επιστημονικές μελέτες έτσι ώστε, να επιβεβαιώσουμε σε επιστημονική βάση αυτό που ήδη γνωρίζουμε: ότι η λειτουργία του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου της NOBACCO σε σχέση με τον ανθρώπινο οργανισμό είναι απείρως λιγότερο βλαπτική σε σχέση με αυτή του Κανονικού Τσιγάρου.

Με βάση τα παραπάνω, θεωρούμε εντελώς ανούσιο να σερνόμαστε σε κάθε μορφής παραφιλολογία με αφορμή κάθε λογής εξαγγελία, ειδικότερα όταν αυτή δεν βασίζεται σε συστηματικά επιστημονικά αποτελέσματα ή διαστρεβλώνει, παρερμηνεύει και γενικεύει αποτελέσματα απομονωμένων πειραμάτων.
Θα θέλαμε λοιπόν να σας διαβεβαιώσουμε ότι αμέσως μόλις υπάρξουν επιστημονικώς τεκμηριωμένα αποτελέσματα και πειραματικά ευρήματα και επ’ ουδενί νωρίτερα, θα ενημερωθείτε άμεσα. Επιπροσθέτως, θα θέλαμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής μόνο θετικά αποτελέσματα έχουν βρεθεί για τα υγρά της NOBACCO.

http://nobacco.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ