Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Επίσημη τοποθέτηση της PHILIP MORRIS κατά της απελευθέρωσης καπνοβιομηχανικών προϊόντων

Επίσημη τοποθέτηση της PHILIP MORRIS Σήμερα παρουσιάζουμε το επίσημο έγγραφο της καπνοβιομηχανίας PHILLIPS MORRIS που είχε παρέμβει εγκαίρως περίπου -πριν από ένα χρόνο 13/09/2011- προς το αρμόδιο Υπουργείο ΥΠΕΘΑ και είχε ταχθεί εναντίο ν του Ν. 3919/11, πριν ξεσπάσει ο σημερινός σάλος.
Ελπίζουμε ότι μετά από αυτή την κίνηση, θα τοποθετηθούν επίσημα και οι άλλες καπνοβιομηχανίες, ώστε να πάψουν να υφίστανται διάφορες φήμες όσον αφορά γύρω από αυτό το θέμα.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλες οι καπνοβιομηχανίες είναι εναντίον της απελευθέρωσης καθώς και την ίδια στάση τηρεί και το χονδρεμπόριο καπνικών.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και η άτυπη διερευνητική συζήτηση που έχει ξεκινήσει μαζί τους , όσον αφορά το φορολογικό αλλά και ειδικότερα τα ποσοστά κέρδους του λιανεμπορίου και εν γένει του δικτύου διάθεσης καπνικών προϊόντων, θα έχει ευτηχή κατάληξη.
Πιστεύω όλες οι πλευρές να τηρήσουν μια σταθερή γραμμή, για να μην έχουμε ξανά τις ίδιες αστοχίες που είχαμε πριν από 3 χρόνια για το συγκεκριμένο θέμα και που ιστορικά έδειξαν ότι ήταν μια λάθος επιλογή των καπνοβιομηχανιών, να συνθλίψουν μόνο στην Ελλάδα τα ποσοστά κέρδους των λιανοπωλητών !!!
Εύχομαι να πρυτανεύσει η λογική αυτή την φορά και να αποκατασταθούν οι αδικίες που υπάρχουν σε βάρος των λιανοπωλητών.
Αγαπητοί Συνεργάτες, επιτέλους πρέπει να καταλάβετε ότι οι Έλληνες λιανοπωλητές καπνικών έχουν τα ίδια δικαιώματα, όπως έχουν όλοι οι συνάδελφοί τους ανά τον κόσμο.
Οψόμεθα εις Φιλίππους …….
Γεώργιος Δούκας


ΠΗΓΗ: http://synpeka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ